Kokybiškų nuotraukų svarba jūsų būsto sėkmei

Gan dažnai pastebime, jog daugelis pamiršta, kokią svarbą turi profesionaliai paruoštos nuotraukos parduodant ar nuomojant būstą. Nors tai gali atrodyti smulkmena, nuotraukų kokybė ir tinkamas būsto paruošimas (stagingas) gali kardinaliai pakeisti rezultatus. Kitaip tariant, visa tai padaro jūsų būstą patrauklesnį auditorijai ir padidina skelbimo CTR (paspaudimų dažnį), o tai gali lemti greitesnį pardavimą arba rezervaciją.

Prieš ir po

Pateikiame keletą aiškių pavyzdžių iš mūsų administruojamo būsto Vilniuje: vienos nuotraukos darytos NT brokerio, bet be jokio paruošimo, o kitos – mūsų profesionaliai paruoštos ir kruopščiai nufotografuotos.

Pirmas pavyzdys:

Štai dar vienas pavyzdys:

Na ir paskutinis:

Skirtumas akivaizdus, tiesa?

Kaip profesionalios nuotraukos prisideda prie būsto sėkmės?

Gera nuotrauka iš karto sukelia emocinę vertę. Ji gali padėti potencialiam klientui įsivaizduoti save tame būste, o tai yra esminis momentas, kai žmogus pradeda svarstyti apie pirkimą ar rezervaciją. Patrauklios, estetiškos ir kruopščiai nufotografuotos nuotraukos daro būstą ne tik gražesniu, bet ir sukuria pasitikėjimo jausmą.

Tarkime, kad žmogus naršo „Airbnb“ ar „Booking“ ir pamato jūsų būstą, pateiktą su gražiomis nuotraukomis, šviesiomis erdvėmis ir jaukiais interjero sprendimais. Tai suteikia jam pasitikėjimo, jog būstas atitiks lūkesčius, todėl greičiau ryžtasi atlikti rezervaciją. Taip pat svarbu nepamiršti, kad vizualinė patirtis taip pat lemia pirkėjų bei nuomininkų norą mokėti daugiau už kokybiškai pateiktą būstą.

Tai kokia išvada? Nepabijokite investuoti laiko ar pinigų į būsto nuotraukų paruošimą – tai tikrai padės jum pasiekti aukštesnių rezultatų nuomojant būsta ar jį parduodant!